Pearl Ensuite

The entry of our Pearl Ensuite bathroom was reconfigured to utilize space previously allocated to circulation, creating a more expansive and luxurious Master Suite. The clients gained a larger tub with shower and makeup vanity with linen storage, while preserving other existing plumbing fixtures. North-facing natural light from the bedroom was accessed by incorporating a frameless glass door and clerestory window above the tub. The boundary between bedroom and bathroom was additionally illuminated with continuous recessed lighting.

Scope

Concept Development  ▫  Space Planning  ▫  Finish + Fixture Specifications  ▫  Construction Documents ▫  Construction Administration

Credits

Dave Rush Construction  ▫  R. Olson Design  ▫  Ann Sacks  ▫  Juniper Design Studio  ▫  Meagan Larsen Photography