CLYDE RESIDENCE

13_CLYDE_01

Built in the early 70s and originally intended as a summer home, this modern dwelling underwent a substantial remodel to accommodate year-round residency. Positioned on a forested lot in the Clyde Township of rural Wisconsin, this home features an open floor plan and lofted, wooden spaces. In addition to system upgrades, the kitchen and bathrooms are furnished with painted shaker cabinetry and light countertops to balance the abundance of wood. Reclaimed school slate chalkboards and creative re-use of family heirloom furniture pieces serve as tangible reminders of the home’s history and setting.

Concept Development | Space Planning | Finish + Fixture Specification | Construction Administration

13_CLYDE_02
13_CLYDE_03
13_CLYDE_04
13_CLYDE_05
13_CLYDE_06
13_CLYDE_07
13_CLYDE_08
13_CLYDE_09